NOUL WEBSITE RONAVET

September 18, 2013 noul website al clinicii veterin

RonaVet si-a reimprospatat imaginea! Rebranding-ul, realizat de agentia WebEfektiv, s-a concentrat in jurul a doua elemente esentiale imaginii: logo si website.

Ca element esential de identificare, logo-ul RonaVet pastreaza tendintele de design actuale fiind totodata prietenos si expresiv.
Cu un aspect profesionist, noul website prezinta informatii relevante grupate in sectiuni precum Servicii Medicale, Pensiune, Ambulanta, Cosmetica, Dresaj. In plus, RonaVet interactioneaza permanent cu utilizatorii prin sectiunea Noutati, care cuprinde informatii proaspete despre activitatea si ofertele clinicii veterinare.
Navigand noul website pasiti in universul RonaVet. Elementele reprezentative de culoare din interiorul clinicii il veti regasi in cadrul paginilor www.ronavet.ro.

Pentru ca pretuim timpul dumneavoastra, va punem la dispozitie un nou serviciu de programari online. Cu doar cateva click-uri programati animalul dumneavoastra de companie pentru orice serviciu veterinar, la data si ora potrivite. Personalul nostru va raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra.

Va asteptam sa descoperiti noua imagine si noul continut RonaVet din mediul online si mai aproape de dumneavoastra.